Projecten waar we trost op zijn!

Casussen

Beter zaakgericht werken’ bij de gemeente Rhenen – procesverbetering en gebruikersadoptie

De gemeente Rhenen werkt met behulp van het zaaksysteem Mozard op een zaakgerichte manier. Het zaaksysteem Mozard Suite is een aantal jaren geleden geïmplementeerd, waarbij ook de processen op een zaakgerichte manier zijn ingericht.

Geschreven door consultant Daphne Vonk

Coördinatie en inhoudelijke ondersteuning functioneel beheer bij de VRR door de Scrum methodiek te gebruiken

De Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR) zit op dit moment midden in een implementatietraject met het zaaksysteem Mozard. Een onderdeel van dit implementatietraject is: de processen in kaart brengen, deze processen vertalen naar een zaakgerichte wijze, en de processen functioneel inrichten in het zaaksysteem Mozard.

Geschreven door consultant Daphne Vonk

Hybride Vergaderen - Back to the office bij Gemeente Westland

Na de eerste coronalockdown in 2020 werd ik als consultant van IenPM aangesteld als projectcoördinator voor een spoedklus bij de gemeente Westland: Hybride vergaderen – Back to the office. Het doel van dit project was om hybride vergaderen mogelijk te maken en onder de geldende maatregelen terug naar kantoor te komen.

Geschreven door consultant Sebastiaan van der Voorn

Documentcreatie bij de gemeente Barneveld

De gemeente Barneveld maakte gebruik van de bouwstenenknop in Word waar alle sjablonen geraadpleegd konden worden. Vanwege de implementatie van een nieuw zaaksysteem, was er behoefte aan een nieuw documentcreatiesysteem om documenten vanuit sjablonen op een efficiënte manier op te bouwen.

Geschreven door consultant Sebastiaan van der Voorn

Exchange Online bij de gemeente Westland

De gemeente Westland was bezig met een project om alle mailboxen te migreren naar de cloud (Exchange Online). Dit project werd uitgevoerd vanwege het beleid van de gemeente: ‘Cloud, tenzij…’ Deze migratie paste dus binnen dit beleid.

Geschreven door consultant Sebastiaan van der Voorn

Datamigratie bij omgevingsdienst DCMR Milieudienst Rijnmond

De corebusiness van omgevingsdienst DCMR bestaat uit: vergunningen opstellen en onderhouden, toezicht houden bij bedrijven die bepaalde vergunningen (niet) hebben, en handhaven waar dat nodig is.

Geschreven door consultant Sofie Loos

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Wij bellen je graag even terug!

IenPM B.V.

Lauwers 56
2631 NN Nootdorp
Tel: +31(0)70-3306126
info@ienpm.nl

SOCIALS
Close Bitnami banner
Bitnami