Werken bij IenPM

Kom je ons team versterken?

Leuk dat je er interesse in hebt om bij Informatie- en Procesmanagement te werken! Met ons team van enthousiaste en leergierige hogeropgeleide professionals maken wij hét verschil bij onze opdrachtgevers. Naast het werk dat we voor onze opdrachtgevers doen, zijn we trots op onze levendige, diverse werkcultuur: we geloven in openheid, eerlijkheid, gelijkheid, deskundigheid en betrouwbaarheid.

“Door een brug te slaan tussen mens, proces en technologie maken we organisaties future-proof”

Vacatures

Junior consultant

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een junior consultant (informatieadviseur). In deze functie lever je een belangrijke bijdrage aan de verbetering van de (elektronische) dienstverlening en de optimalisatie van de informatievoorziening bij nieuwe en bestaande klanten.

Consultant / informatieadviseur

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een consultant/informatieadviseur met enkele jaren werkervaring.
In deze functie lever je een belangrijke bijdrage aan de verbetering van de (elektronische) dienstverlening en de optimalisatie van de informatievoorziening bij nieuwe en bestaande klanten.

Consultant zaakgericht werken

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een consultant zaakgericht werken.
In deze functie lever je een belangrijke bijdrage aan de verbetering van de (elektronische) dienstverlening en aan de optimalisatie van de informatievoorziening bij nieuwe en bestaande klanten.

Junior bid manager / consultant

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een junior bid manager/consultant (informatieadviseur). Als bidmanager zorg jij dat er regelmatig aanbestedingen worden gegund aan Mozard. Hiernaast lever je in je werk als IenPM-consultant een belangrijke bijdrage aan de verbetering van de (elektronische) dienstverlening en aan de optimalisatie van de informatievoorziening bij nieuwe en bestaande klanten.

Interesse?

Wil je eerst meer informatie voordat je gaat solliciteren, dan kun je jouw interesse in een functie bij IenPM tonen. Via deze weg plant onze HR-manager een informeel gesprek met jou in om te kijken naar de mogelijkheden van een functie bij IenPM.

Aantal voordelen van werken bij IenPM

Levendige bedrijfscultuur
Bedrijfsuitjes
Wintersport
Pizzaoverleggen
Netwerkborrels
Academy
Mogelijkheid voor groei
Samenwerk locatie
Evenement kalender
Auto
OV vergoeding
Reiskosten vergoeding
IenPM B.V.

Lauwers 56
2631 NN Nootdorp
Tel: +31(0)70-3306126
info@ienpm.nl

SOCIALS
Close Bitnami banner
Bitnami