Vacature consultant zaakgericht werken

Leuk dat je erin geïnteresseerd bent om ons team te komen versterken!

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een consultant zaakgericht werken. In deze functie lever je een belangrijke bijdrage aan de verbetering van de (elektronische) dienstverlening en aan de optimalisatie van de informatievoorziening bij nieuwe en bestaande klanten.

Wil jij in een hecht team werken binnen grote organisaties waarbij digitalisering centraal staat en omgevingen continu veranderen? Heb je het sterke analytisch vermogen dat nodig is om aan verschillende complexe projecten te werken? Lees gauw verder!

Jouw werk

Als consultant zaakgericht werken bij IenPM werk je aan uitdagende projecten voor de grootste organisaties van Nederland.

Je begrijpt de visie van zaakgericht werken en denkt en werkt procesgericht. Je bent in staat om vraagstukken vanuit de organisatie om te zetten naar bruikbare adviezen. Je bent als consultant analytisch en hebt een helikopterview over alle onderdelen van het zaaksysteem.

Je bent medeverantwoordelijk voor de inrichting en continuïteit van het zaaksysteem. Je onderhoudt de koppelingen met gegevensbronnen van derden en verzorgt complexere managementinformatie en waar nodig datasets voor de afnemers. Daarnaast zie je juistheid, tijdigheid en volledigheid van gegevens als essentieel onderdeel van een goed werkend systeem.

Wie ben jij?

Wat de medewerkers bij IenPM typeert, is dat ze plezier hebben in hun werk en daarnaast zelfredzaam, analytisch sterk, probleemoplossend én slim zijn. Dit is nodig om de vertaalslag te kunnen maken van de wensen van de klant naar de configuratie van de software.

Je beschikt minimaal over HBO-werk- en -denkniveau, bijvoorbeeld in de richting van bedrijfskunde, bestuurskunde of een soortgelijke studie in de richting van informatievoorziening of -technologie. We zijn geen standaard bedrijf en hebben daardoor ook geen standaard profiel. Je hebt een prettige persoonlijkheid en een no‑nonsense-attitude.

Daarnaast beschik je over de volgende kennis en ervaring:

  • Je hebt kennis van projectmatig werken.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een proactieve instelling.
  • Je bent analytisch aangelegd.
  • Je hebt gevoel voor politiek-bestuurlijk gevoelige kwesties.
  • Je bent zelfverzekerd, flexibel, ondernemend en hebt flair.
  • Je bent een enthousiaste teamplayer die inspireert, motiveert en activeert.
  • Je hebt affiniteit met ICT en bent handig met computers en programma’s.
  • Je bent klantgericht en denkt in oplossingen.
  • Je bent nooit uitgeleerd.

Wat wij bieden!

IenPM is een geweldige plek om te werken én te blijven leren. Naast het werk dat we voor onze klanten doen, zijn we trots op onze levendige, diverse werkcultuur: we geloven in openheid, eerlijkheid, gelijkheid, deskundigheid en betrouwbaarheid. We willen de echte jij leren kennen en je helpen verkennen en groeien – waar je ook goed in bent. Je hebt dus altijd veel leermogelijkheden (formeel en informeel) om je rolspecifieke vaardigheden en expertise te verbeteren.

We hebben een enorm informele bedrijfscultuur die totaal niet hiërarchisch is. We hanteren korte lijnen en ook de directeur kun je op elk gewenst moment benaderen. We zetten je in op basis van jouw wensen en kwaliteiten en we stimuleren je om initiatief te nemen. Hierdoor heb je onder andere invloed op de ontwikkeling van onze software en lever je een belangrijke bijdrage aan het verbeteren van de dienstverlening bij onze klanten door heel Nederland.

Gezelligheid is bij ons gegarandeerd! We gaan jaarlijks samen op wintersport, hebben vier bedrijfsuitjes, een evenementenkalender (altijd met borrel), een netwerkborrel met klanten en een pizzaoverleg (brainstormavond) met het hele bedrijf.

Daarbij biedt IenPM je uitstekende arbeidsvoorwaarden met een collectieve pensioenregeling. Je krijgt de kans om opleidingen te volgen en je door te ontwikkelen in het vakgebied.

Je krijgt een passend salaris en deelt mee in de winst. Faciliteiten om prettig te kunnen werken, zoals een laptop, telefoon en vervoerskostenvergoeding horen ook bij ons aanbod.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze accountmanager Sebastiaan van der Voorn;
E-mail: s.vandervoorn@ienpm.nl
Tel: 06 28 45 26 35

Close Bitnami banner
Bitnami